Malzemeler
3 yumurta
küçük bir kase kıyılmış taze soğan
1 çay kaşığı tuz
5 çay kaşığı sıvı yağ
yapılışı:
(1) yumurtaları bir kasede iyice çırpın ve soğanları ve tuzu ekleyin.
(2) yağı iyice kızdırın ve yumurtayı ekleyin. yumurtayı tavaya yayın ki hepsi pişsin. iki tarafını da kahverengileşinceye kadar pişirin ve servise hazır edin.
Kaynak :Çin Kültür Merkezi
Konu İle İlgili Diğer Yazılar
Çin Mutfağına Genel Bakış ve 8 Büyük Çin Mutfağı
Çinlilerin Yeni Yıl Yemeği Çin Mantısı (Jiao zi)
Hello world!
-
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then
start writing!
2 years ago
0 yorum:
Post a Comment