9/21/07

Çin İle Bedava Konuşun


Voip Stunt internet üzerinden bedavaya çinle ve bir çok ülkeyle bedavaya görüşebileceğiniz internet telefon programı. Bu program ile çinde istediğiniz cep veya dahili numarayla ücretsiz görüşebilirsiniz. Programı kurduktan sonra 10 euro kredi alıyorsunuz fakat çin ücretsiz olduğu için krediniz hiçbir zaman azalmıyor. Ayrıca programla şehir içi ve şehirler arası konuşmalarda bedavaSes hizmetlerinin yeni oyuncusu Voipstunt, Skype'ın tahtını yerinden sarsacağa benziyor. Voipstunt'ı bilgisayarınıza kurduktan sonra 10 Euro karşılığında hesabınıza kredi yüklüyorsunuz. Burada, Voipstunt'ın diğer ses taşıyıcılarından önemli farkı ortaya çıkıyor: 10 Euro karşılığında firmanın hizmet verdiği tüm ülkelerde tüm sabit numaralarla dört ay boyunca sınırsız görüşebiliyorsunuz.
Ses kalitesi internet bağlantısının kalitesine bağlı olmakla birlikte, yapılan testlerde kullanılan sıkıştırma algoritmaları sayesinde sistemin Skype kadar başarılı olduğu görülüyor.
Sistem ayrıca sabit telefon olarak kullanabilmeniz için size sabit bir VoIP telefon numarası da atıyor. Firma, tüm kullanıcılara bir dakikalık ücretsiz deneme süresi sunuyor.10 Euro karşılığında dört ay boyunca tüm sabit hatlarla sınırsız görüşme olanağı sağlanan ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.

http://download.voipstunt.com/setupvoipstunt.exe
http://www.voipstunt.com/

0 yorum: